MAGISKE INDSLAG TIL...

Fødselsdag og familiefest

Familiefestens mest originale indslag!

Hvordan kommer man lige op med et indslag, som ikke ligner de andre? Et besøg af den sjove tryllekunstner Kim Oechsle er et rigtigt godt bud.

Underholdning på tværs af alder

Trylleri er lige så fascinerende for børnebørnene som for bedsteforældrene og kan binde selskabet sammen om en fælles oplevelse, som man kan snakke om længe efter. Ikke bare efter tryllekunstneren er kørt igen, men også året efter!

Hold godt øje...

Trylleri til fødselsdagsfest

Hvadenten du vil overraske dine gæster til din egen fødselsdag eller - hvis du selv er gæst - vil sørge for et mindeværdigt indslag til fødselarens fest, er et besøg af tryllekunstneren Kim Oechsle en sikker succes.

Få et helt uforpligtende tilbud!

Udfyld email-adressen

Trylleshow og close-up trylleri ved bordene

Jeg foreslår gerne, at jeg først optræder 10-15 minutter for hele selskabet. Herunder inddrages festens midtpunkt som medhjælper. Derefter går jeg rundt imellem gæsterne og tryller der hvor de er - ofte under desserten, hvor man slapper af. Så får alle en meget personlig oplevelse, når de får lov at se trylleriet helt tæt på. Det føles eksklusivt og kan alligevel foregå i en helt uformel og afslappet atmosfære. Og der er masser af gode grin undervejs. Jeg tryller med mønter, kort, reb, elastikker, kugler og meget mere. Intet af det opfører sig som det plejer. Det virker næsten, som om der er magi involveret ;-)

Alternativt kan jeg lave et varieret 30-minutters trylleshow for alle.